Pärast pikka pausi, mis on tingitud piirangutest üle maailma, meil on hea meel tervitada oma külalisi Lätist “Ventspils 2. vidusskola” ja Islandist "Menntaskolinn a Tröllaskagi" rahvusvahelise projekti "DRIL: Digital Routes for Intelligent Learning" raames. Projekti rahastab NordPlus Junior Foundation.

Kohtumine toimub meie koolis 27.09.2021 kuni 02.10.2021.

Meie gümnaasiumi õpilased valmistasid ette kaasaegsed nutiseadmed ja on valmis tutvustada meie külalistele Eesti kultuuri ja traditsioonid. Kolme päeva jooksul on plaanitud valmistada ja degusteerida Eesti traditsioonilist roogi, külastada ilusad ja kuulsaid Eesti vaatamisväärsused ja palju muud.

Väga loodame, et meie ja meie külalised saavad palju positiivseid emotsioone, unustamatuid muljeid ja hindamatuid teadmisi.

Info: Anne-Liisa Antsma See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. või Maria Roy See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.