water is life20.11 - 25.11 toimub meie koolis rahvusvahelise projekti Erasmus + “Water is life” teine ​​kohtumine. Meie kool võtab vastu külalisi Türgist, Hispaaniast, Poolast, Itaaliast, Kreekast ja Hollandist. Meie gümnaasiumi õpetajad ja õpilased tutvustavad Eesti kultuuri ja traditsioonid, viivad läbi ekskursioonid ning erinevad töötoad seotud vee ja veepuhastuse teemaga. Selle nädala jooksul on plaanis korraldada töötoad koostöös Ahhaa Teaduskeskusega ja TallTech Mektory keskusega, külastada veepuhastusjaama ning saada tuttavaks reoveepuhastus meetoditega

Ootame väga meie külalisi ja loodame, et kõik osalejad saavad palju positiivseid emotsioone, unustamatuid muljeid ning väärtuslikke teadmisi.

Lisainfo: Maria Roy See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., Anne-Liisa Antsma See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.