We are hiringEesti keel teise keelena õpetaja

Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium ootab oma kollektiivi eesti keele teise keelena õpetajat. Kui Sul on vastav haridus, siis saada oma avaldus, CV ja haridust tõendav dokument meile. Tööleasumise aeg: võimalikult kohe. Sinu kandideerimisavaldust ootame e-posti aadressile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Psühholoog

Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium ootab oma kollektiivi psühholoogi. Kui Sul on vastav haridust tõendav dokument ja eesti keele B2-tase, siis ootame Sind kandideerima. Tööleasumise aeg: võimalikult kohe. Sinu kandideerimisavaldust ootame e-posti aadressile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., lisa sinna ka oma CV ja haridust tõendav dokument.

Klassiõpetaja

Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium ootab oma kollektiivi klassiõpetajat. Kui Sul on vastav haridus ja eesti keele C1-tase, siis saada oma avaldus, CV ja haridust tõendav dokument meile. Tööleasumise aeg: võimalikult kohe. Sinu kandideerimisavaldust ootame e-posti aadressile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.