2023 informaatikanadalNutikuu raames Tallinna Kesklinna Vene Gümnaasium korraldas informaatika nädala, mille jooksul said õpilased meelde tuletada oma teadmised internetiturvalisusest ning õppida ka uut. Kooli õpetajad korraldasid erinevaid üritusi, mis aitasid õpilaste teadmisi kontrollida ning tugevdada nende infotehnoloogia oskusi.

Üks huvitavamaid üritusi oli võistlus internetiturvalisuse teadmiste testis. Õpilased sooritasid teste ja viktoriine, vastasid küsimustele ning jagasid oma teadmisi selle kohta, kuidas kaitsta oma isikuandmeid internetis. Sellised üritused aitasid õpilastel õppida uusi asju ning kinnistada olemasolevaid teadmisi.

Lisaks korraldasid õpetajad loovtöid, mis olid seotud internetiturvalisusega. Õpilased lõid plakateid ja esitlusi internetiturvalisuse teemal, mis aitas neil paremini mõista materjali ning näidata oma loomingulist potentsiaali.

Informaatika nädal oli õpilaste jaoks mitte ainult kasulik, vaid ka huvitav. Osa võtmine erinevatest üritustest võimaldas neil õppida uut internetiturvalisuse kohta ning kinnistada olemasolevaid teadmisi. Sellised üritused, mis toimusid informaatika nädala raames, aitavad õpilastel saada pädevamaks ja turvalisemaks internetikasutajaks.

Lisainfo: Irina Fomitševa See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.