FLL.JrSel aastal toimus meie koolis särav ja unustamatu FLL Jr. festival, mis ühendas algklasside õpilasi ja ka kõige nooremaid osalejaid lasteaiast. Festival toimus 15. ja 17. mail ning sellest sai tõeline teaduse, loovuse ja sõpruse pidu, mis kestis mitu päeva ja jättis palju eredaid muljeid.

15. mai: Noored insenerid ja lasteaed

Festivali esimene päev, 15. mai, oli eriti tähtis, sest esimest korda osalesid konkursil kõige väiksemad 1.-2. klasside õpilased ja lapsed lasteaiast. Juba hommikust alates täitus koolisaal rõõmsa sumina ja elevusega. Kõik meeskonnad valmistusid hoolega, et näidata oma uskumatuid projekte, mille kallal nad viimastel nädalatel töötasid.

Konkursialal valitses koostöö ja vastastikuse abistamise õhkkond. Lapsed mitte ainult ei demonstreerinud oma projekte, vaid jagasid ka üksteisega ideid ja inspiratsiooni. Korraldati näitus, kus sai näha erinevaid LEGO klotsidest loodud mudeleid, alates lihtsatest kuni keerukate mehhanismideni, mis kehastasid hämmastavaid insenerilahendusi.

Pärast ametlikku osa algas meelelahutusprogramm. Osalejad tantsisid rõõmuga hoogsa muusika saatel ja mõned isegi laulsid oma lemmiklaule, muutes konkursi tõeliseks talendifestivaliks.

See päev jääb kõigile kauaks meelde. See näitas, et isegi kõige väiksemad lapsed on võimelised suurteks tegudeks, kui nad töötavad koos ja toetavad üksteist.

17. mai: Festivali lõpetamine ja külalised Avatud Koolist

Festivali lõpetamispäev, 17. mai, oli sama põnev ja tähtis. Täna astusid lavale 3.-4. klasside õpilased, kes uhkusega demonstreerisid oma projekte ja oskusi. Päeva eriliseks kaunistuseks oli osalejate kohalolek Avatud Koolist. Meie õpilased jagasid entusiasmiga oma teadmisi ja saavutusi, pidades esitlusi ja selgitades oma mudelite tööd.

Kõik külalised olid muljet avaldanud meie laste loovusest ja tehnilistest oskustest. Pärast ametlikku osa, nagu ka esimesel päeval, korraldati meelelahutusprogramm. Tantsud, laulud ja sõbralikud vestlused lõpetasid selle imelise päeva positiivse noodiga.

 Festivali kokkuvõte

Meie koolis 15. ja 17. mail toimunud FLL Jr. festival näitas, kui tähtis on töötada koos, jagada ideid ja saada inspiratsiooni üksteise saavutustest. Täname kõiki osalejaid, lapsevanemaid, õpetajaid ja külalisi aktiivse osavõtu ja toetuse eest! Need päevad jäävad meile meelde kui tõelise meeskonnavaimu, loovuse ja teadmiste poole püüdlemise näide. Ootame põnevusega uusi kohtumisi ja uusi võite tulevikus!